zaterdag 25 juli 2015

Welkom bij Buitenkunst Rock n Roma 2015

In de week van 18 tot 25 juli 2015 mocht ik als zanger en percussionist deelnemen aan een gipsy-orkestweek op de terreinen van Buitenkunst in het Abbertbos tussen Elburg en Dronten.Een sfeervolle locatie met kampeervelden omzoomd door bossen die zijn aangelegd na de drooglegging van de polder.  Er lopen minstens tien workshopweken parallel deze week zodat ik naast muziek maken ook nog vaak als toeschouwer van voorstellingen kan genieten van dansers, theatermakers, jongere theatermakers, orkesten en zanggroepen. Er zijn ook workshops op het gebied van de beeldende kunst en foto en film; ook zij leveren fraaie resultaten af in de vorm van voorstellingen en exposities.

Er staat een enorm tentrestaurant met een groot buitenterras waar heerlijke en ook bijzondere maaltijden worden klaargemaakt, naast de vertrouwde lunch en ontbijthappen.

Onze Rock n Roma week heeft 15 deelnemers met vrijwel allemaal verschillende instrumenten. De week wordt geleid door Ines Leijen die zelf ook de meeste arrangementen en aparte instrument-partijen heeft geschreven.  Ines is een muzikaal wonder, gespecialiseerd in Oost-Europese, Balkan- en gipsy-muziek.  Kijk maar eens op inesleijen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten